Hinnat alkaen62€/huone/yö
GreenStar

Hotelli

Vastaanotto

Ystävällisyydestään tunnettu hotellin vastaanottohenkilökuntamme auttaa paikan päällä niin varauksissa, sisään- ja uloskirjautumisessa kuten ryhmävarauksissakin. Voit lainata vastaanotostamme mm. kaupunkipyöriämme, pulkkia, hiekkaleluja, hiustenkuivaajaa sekä silitysrautaa. Myös mahdolliset lastensänkyvaraukset sekä syöttötuolien varaukset hoituvat helposti vastaanottomme kautta. Aina kannattaa myös kysyä vinkkiä päivän ohjelmaksi!

Vastaanotto avoinna

ma-pe klo 07.00 - 20.00
la klo 08.00 - 20.00
su klo 08.00 - 13.00 ja 15.00 - 19.00

Yhteystiedot
sähköposti: joensuu@greenstar.fi
puhelin: +358 (0) 10 - 423 9390

-

-

GreenStar® 24H Check-In

Voit tehdä sisäänkirjautumisen vastaanotostamme tai halutessasi eteisen tuulikaapissa sijaitsevalla Check-In - automaatillamme. Syötät vain varauksen yhteydessä saamasi koodin, ja automaatti antaa sinulle huoneesi avainkortin - helppoa ja nopeaa!

Voit myös ostaa huoneen samana päivänä alkavalle varaukselle ilman ennakkovaraustakin. Automaatti avustaa sinua varauksen teossa suomen kielellä.

Breakfast & Lunch -aamiainen & lounas

Aamiaisella on tarjolla Heinosen sämpylöitä sekä, tuoretta salaattia, tomaattia, kurkkua, leikkeleitä, rasvainen juusto ja kevytjuusto, puuroa ja kananmunia. Lisäksi karjalanpiirakkaa, munavoita (viikonloppuisin), näkkäriä, margariinia/voita, jogurttia/muroja/mysliä, marjasekoitusta, pannukakkua, vadelmahilloa/mansikkahilloa, sokeridonitseja, smoothieta. Juomana raikasta mehua sekä vettä, Juhla Mokkaa ja teetä.

Tilaus etukäteen - 8€, Tilaus paikan päällä - 9€, Take away -pussi - 4€.

ma-pe 07.00-09.30
la-su 08.00-10.30

-

Breakfast & Lunch -lounas sekä tilausravintola

Maanantaista perjantaihin klo 11.00 - 14.00 noutopöydässä on katettuna herkullinen ja monipuolinen kotiruokalounas. Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, keiton sekä lämpimät kotiruoka vaihtoehdot sekä ruokajuomat, leivät ja levitteet.

Lounas noutopöytä 8,70 

Salaatti & keittolounas 7,50 €

Ravintola palvelee myös ryhmätilauksissa niin työmatkalaisia, urheiluseuroja kuin vapaa-ajan matkustajaryhmiä. Kysy tarjousta info@keittajat.fi tai 010 3234932 tai tutustu tarkemmin ravintolaan osoitteessa www.keittajat.fi

Pikkunälkään ja janoon...

Nälkä voi yllättää kellonaikaan katsomatta: snack- ja kahviautomaattimme palvelevat sinua ympäri vuorokauden. Automaateista saat niin pikkusuolaista kuin makeaakin. Kahviautomaatistamme saat tuoreista pavuista jauhettujen kahvijuomien lisäksi myös teetä ja kaakaota.