GreenStar

Edullinen ja viihtyisä hotelli

Edullinen ja viihtyisä hotelli

-

GreenStar Hotels säästää ympäristöä mm. kuluttamalla perinteisiä hotelleja vähemmän energiaa ja vettä. Näin säästämme myös kuluissa ja voimme tarjota entistä asiakasystävällisempiä hintoja.

Meillä maksat vain siitä mitä tarvitset. GreenStar® -perustuotteena on hotelliyöpyminen viihtyisässä 2hh huoneessa 1-3 majoittujalle. Aamiainen, autoparkki ja muut lisäpalvelut ovat tarjolla niitä haluaville.

Vuonna 2008 lanseerasimme uuden hotellikonseptimme Joensuussa. Kesällä 2018 avasimme uuden hotellin Jyväskylään.

Vastaanotto

GreenStar hotelleissa perinteinen vastaanotto palvelee asiakkaita. Ystävällisyydestään tunnettu hotellin vastaanottohenkilökuntamme auttaa paikan päällä niin varauksissa, sisään- ja uloskirjautumisessa kuin ryhmävarauksissakin.

Vastaanotto avoinna

ma-pe klo 07.00 - 20.00 (21:00 kesäaikaan)
la klo 08.00 - 20.00 (21:00 kesäaikaan)
su klo 08.00 - 13.00 ja 15.00 - 19.00 (20:00 kesäaikaan)

Hotellien tarkemmat yhteystiedot löydät seuraavilta sivuilta: Hotel GreenStar Joensuu ja Hotel GreenStar Jyväskylä.

-

-

GreenStar® 24H Check-In

Voit tehdä sisäänkirjautumisen vastaanotostamme tai halutessasi eteisen tuulikaapissa sijaitsevalla Check-In - automaatillamme. Syötät vain varauksen yhteydessä saamasi koodin, ja automaatti antaa sinulle huoneesi avainkortin - helppoa ja nopeaa!

Voit myös ostaa huoneen samana päivänä alkavalle varaukselle ilman ennakkovaraustakin. Automaatti avustaa sinua varauksen teossa suomen kielellä.

Aamupala, pysäköinti ja lisävuoteet

-

Suosimme hotellissamme valinnanvapautta. Meillä voit valita vain ne palvelut, joita tarvitset etkä maksa turhasta.

Voit varata huoneen lisäksi aamupalan, pysäköinnin autollesi tai lisävuoteen huoneeseesi lapselle. Varatessasi huoneen omien nettisivujemme kautta, voit valita haluamasi palvelut suoraan varaukselle.

Jos teet varauksen välittäjäsivuston kautta, voit varata lisäpalveluita kirjoittamalla haluamasi palvelut varauksen lisätietoihin. Lisäpalveluiden ennakkovaraus onnistuu myös soittamalla meille vastaanottoon, lähettämällä viestiä chatissa nettisivuillamme, WhatsAppissa tai sähköpostilla. Lue lisää palveluistamme ja hinnoistamme täältä.