GreenStar

GreenStar Hotelli Joensuu

Sijaitsemme Joensuun ydinkeskustassa

-

Tervetuloa Joensuun GreenStar® -hotelliin!

Ystävällistä asiakaspalvelua

Ystävällisyydestään tunnettu hotellin vastaanottohenkilökuntamme auttaa paikan päällä niin varauksissa, sisään- ja uloskirjautumisessa kuten ryhmävarauksissakin. Voit lainata vastaanotostamme mm. kaupunkipyöriämme, pulkkia, hiekkaleluja, hiustenkuivaajaa sekä silitysrautaa. Myös mahdolliset lastensänkyvaraukset sekä syöttötuolien varaukset hoituvat helposti vastaanottomme kautta. Aina kannattaa myös kysyä vinkkiä päivän ohjelmaksi!

Vastaanotto avoinna

ma-pe klo 07.00 - 20.00 (21:00 kesäaikaan)
la klo 08.00 - 20.00 (21:00 kesäaikaan)
su klo 08.00 - 13.00 ja 15.00 - 19.00 (20:00 kesäaikaan)

Yhteystiedot
sähköposti: joensuu@greenstar.fi
puhelin: +358 (0) 10 - 423 9390

-

Check-in -automaatti

-

Jos saavut hotellille vastaanoton ollessa suljettu tai haluat välttää jonottamisen sisäänkirjautuessa voit käyttää hotellimme aulassa sijaitsevaa check-in -automaattia.

Aulassa sijaitsevien helppojen ohjeiden avustamana voit sisäänkirjautua ja saada huonekorttisi automaatista tulopäivänä kello 15 alkaen. Lue lisää myöhäisestä sisäänkirjautumisesta.

Breakfast & Lunch -aamiainen

Aamiaisella on tarjolla Heinosen sämpylöitä sekä, tuoretta salaattia, tomaattia, kurkkua, leikkeleitä, rasvainen juusto ja kevytjuusto, puuroa ja kananmunia. Lisäksi karjalanpiirakkaa, munavoita (viikonloppuisin), näkkäriä, margariinia/voita, jogurttia/muroja/mysliä, marjasekoitusta, pannukakkua, vadelmahilloa/mansikkahilloa, sokeridonitseja, smoothieta. Juomana raikasta mehua sekä vettä, Juhla Mokkaa ja teetä.

Tilaus etukäteen - 8€, Tilaus paikan päällä - 9€, Take away -pussi - 4€.

ma-pe 07.00-09.30
la-su 08.00-10.30

-

Pysäköinti

-

Hotellimme alla on 2,2m korkea 38-paikkainen lämmitetty parkkihalli. Parkkihallin sisäänkäynti on hotellin viereisessä rakennuksessa.

Halliin ajaaksesi tarvitset huonekortin, joten kirjauduthan ensin hotelliin sisään ennen halliin parkkeerausta. Hotellin sisäpihalta löytyy myös muutamia parkkipaikkoja.

Hotellin parkkipaikat maksavat 8 euroa yöltä. Parkkipaikka ei sisälly huonehintaan automaattisesti.