GreenStar

Viihtyisä ympäristöystävällinen hotelli

Me olemme GreenStar Hotel!

Meillä majoitut ympäristöystävällisesti, viihtyisästi ja kilpailukykyisellä hinnalla. Valitsemalla GreenStar Hotelin säästät ympäristöä, sillä kuluttamme perinteisiä hotelleja vähemmän energiaa ja vettä. Samalla voimme säästää kuluissa ja tarjota entistä asiakasystävällisempiä hintoja.

Meillä majoittuu jopa 3 aikuista samassa huoneessa, yhdellä hinnalla. Olemme myös perheystävällinen hotelli, sillä lisävuoteilla huoneisiin majoittuu 2 aikuista ja 3 lasta. Lisäpalvelut, kuten aamiaisen ja pysäköinnin, varaat erikseen, jolloin et koskaan maksa turhasta.

Ensimmäinen hotellimme aukesi vuonna 2008 Joensuussa. Kesällä 2018 avasimme uuden kohteen Jyväskylään.

Vastaanotto

-

GreenStar hotelleissa palvelee perinteinen vastaanotto. Ystävällisyydestään tunnettu henkilökuntamme auttaa sinua paikan päällä vastaanoton aukioloaikoina.

Vastaanotto avoinna

ma-pe klo 07.00 - 20.00 (21:00 kesäaikaan)
la klo 08.00 - 20.00 (21:00 kesäaikaan)
su klo 08.00 - 13.00 ja 15.00 - 19.00 (20:00 kesäaikaan)

Hotellien yhteystiedot löydät täältä:

GreenStar Hotel Joensuu ja GreenStar Hotel Jyväskylä.

24H Check In -automaatti

Voit kirjautua hotellille vastaanotossa tai halutessasi hotellilla sijaitsevalla Check In -automaatilla. Automaatin käyttö on helppo ja nopeaa! Tarvitset vain varauksen yhteydessä saamasi pin-koodin ja varausnumeron, seuraamalla automaatin ohjeita saat avainkorttisi.

Voit myös ostaa huoneen samana päivänä alkavalle varaukselle ilman ennakkovarausta. Vastaanoton ollessa suljettuna, Check In -automaatti avustaa sinua varauksen teossa.

-

Lisäpalvelut

-

Suosimme hotellissamme valinnanvapautta. Meillä valitset vain ne lisäpalvelut, joita todella tarvitset. Et siis maksa turhasta. Voit varata huoneen lisäksi aamiaisen, pysäköinnin tai lisävuoteita. Jokaiseen huoneeseemme mahtuu majoittumaan 3 henkilöä, lisäpalveluina saatavilla on lasten lisävuoteita.

Varatessasi majoituksen omien nettisivujemme kautta, valitset kätevästi tarvitsemasi lisäpalvelut suoraan varaukselle. Lisäpalveluiden ennakkovaraus onnistuu myös soittamalla vastaanottoon, lähettämällä viestiä WhatsAppissa tai sähköpostilla. Lue lisää palveluistamme ja hinnoistamme täältä!