GreenStar

Myöhäinen sisäänkirjautuminen

Hotel GreenStarin vastaanotossa autamme sinua aina hymyillen :-). Vastaanoton aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin 7:00 - 20:00 ja lauantaisin 8:00 - 20:00. Lisäksi sunnuntaina vastaanotto on auki 8:00 - 13:00 sekä 15:00-19:00.

 

Mitä jos saavut vastaanoton ollessa suljettuna?

Sisäänkirjautuminen on helppoa; seuraa vain näitä ohjeita:

Esimerkki 1. Sinulla on huonevaraus ja varausvahvistus.

Vaihe 1. Ilmoita hotellille mahdollisesta myöhästymisestä. Saavu hotelliin. (Huomio! Keskiyön jälkeen saapuville lähetetään lisäohjeita, joissa varmistetaan etukäteen henkilön yhteistiedot ja henkilöllisyys). Hotellin pääovi on aina auki. Löydät check in- automaattimme aulasta, suuren Joensuun kartan vierestä.

Vaihe 2. Avaa varausvahvistuksesi (Jos tarvitset internetyhteyttä, wifi:n käyttäjätunnus ja salasana on greenstar).

Vaihe 3. Myöhäiseen sisäänkirjautumiseen tarvitset pin-koodin ja varausnumeron vahvistuksesta. Kun käytät check in-automaattia, sinua pyydetään lisäämään  henkilötunnus sille varattuun kenttään. Seuraa automaatin ohjeita ja täytä tarvittavat tiedot.

Vaihe 4. Ota avainkortti koneen oikealta puolelta ja kosketa sillä korttikoodaajaa koneen vasemmalla laidalla. Odota äänimerkkiä, joka kertoo avainkorttisi olevan valmis. Voit avata pääsisäänkäynnin, käytävän sekä huoneesi ovet samalla avaimella. Parkkihallin ovista pääset myös samalla avaimella, mikäli olet varannut paikan ennakkoon.

Vaihe 5. Nauti vierailustasi meillä!

 

*Mikäli sattuisitte Joensuun hotellissa kohtaamaan ongelmatilanteen sisäänkirjautuessa tai avainten kanssa, ammattitaitoinen paikallinen yhteistyökumppanimme Guru Security auttaa teitä numerossa 0400 295 900.

Esimerkki 2. Sinulla ei ole hotellivarausta.

Vaihe 1. Saavu hotelliin. Avaa lämpimässä eteisaulassamme omalta laitteeltasi www.greenstar.fi/fi/varaa. (Jos sinulla ei ole internet-yhteyttä käytössäsi, voit käyttää hotellin wifi:ä, jossa käyttäjätunnus sekä salasana on greenstar).

Vaihe 2. Varaa huone. Voit maksaa luottokortilla tai valita kohdan “maksa saapuessasi”. Tällöin maksu tulee suorittaa vastaanottoon sen aukiollessa.

Vaihe 3. Tarkista sähköpostisi. Sinne tulevasta varausvahvistuksesta saat käyttöösi pin-koodin.

Vaihe 4. Seuraavaksi voit seurata samoja ohjeita kuin esimerkissä 1. (Huomio! Mikäli saavut keskiyön jälkeen, lähetämme sinulle lisäohjeita, joilla varmistamme etukäteen yhteystiedot ja henkilöllisyyden.)