GreenStar Hotel Oulu

Keskeinen sijainti

Viihtyisät kahvilat ja shoppailumahdollisuudet kulman takana

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen

Hotellimme sopivat myös pidempään majoittumiseen

Ilmainen WiFi

Tarjoamme internet-yhteyden hotellin vieraille.

Ilmaista luomukahvia

Aina paikallisesti paahdettua. Tarjolla myös luomuteetä. 

GreenStar Hotel Oulu sijaitsee aivan keskustan ytimessä, vain 500 metrin päässä rautatieasemalta. Hotellissa on 120 huonetta, yhteiskeittiöt sekä pian avautuvat uudet aamiaistilat. Pysäköinti ja lisävuoteet lapsille ovat varattavissa erikseen. 

GreenStar Hotel Oulu on avoinna Forenom-hotellin vanhoissa tiloissa 1.11. alkaen, mutta avaamme loppuvuonna hotellin täysin GreenStarin uniikin konseptin mukaisena. Uusimme kaikissa hotellin 120 huoneessa muun muassa pinnat, lukituksen sekä talotekniikan. Lisäksi rakennamme katutasoon modernit aamiaistilat sekä viihtyisän vastaanoton. Uudistamme hotellia osissa, joten noin 50 huonetta on jatkuvasti käytössä marraskuusta eteenpäin poikkeuksellisen edullisesti. 

Uusikatu 26, 90100 Oulu
+358 10 423 9394
sales@greenstar.fi

Pohjoisin hotellimme palveluiden äärellä

Joulukuussa 2022 merellisen Oulun ytimeen, keskustan palveluiden äärelle avautuu pohjoisin hotellimme. GreenStar Hotel Oulu on toinen taidonnäytteemme hotellista, joka kokee muodonmuutoksen ekologiseksi ja ympäristöystävälliseksi GreenStariksi.

Sijainniltaan hotelli ei voisi olla keskeisemmällä paikalla: samassa korttelissa sijaitseva Kauppakeskus Valkea tarjoaa niin shoppailumahdollisuuksia kuin ravintolaillallisia unohtamatta vain muutaman sadan metrin kävelymatkaa Rotuaarin kävelykadulle sekä Toripolliisin kainaloon.

Usein kysytyt kysymykset

Totta kai. Voit tulla majoittumaan ilman varausta mihin kellonaikaan tahansa. Jos vastaanotto ei ole auki, voit varata huoneen netissä ja kirjautua sisään check in -automaattiamme käyttämällä.

Kyllä. Kysy lisää vastaanotosta, jos tarvitset apua langattoman verkon käytössä.

Kyllä. Meillä käyvät kortit ovat Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard sekä Diners Club International.

Tule vaikka myöhään! 

Voit tehdä varauksen netissä ja saapua hotellille sinulle sopivaan aikaan.

Varaa huone