Palvelut-old

Kaikki mitä tarvitset, eikä mitään turhaa.

Ilmaiset palvelumme rohkaisevat ekologiseen liikkumiseen – ja tiesitkö muuten, että jokaisen GreenStarin aulassa on ilmainen luomukahvi ja -teetarjoilu? Maksulliset palvelumme sen sijaan voit valikoida tarpeesi mukaan: maksat vain siitä, mitä tarvitset.

Voit saapua hotellille sinulle sopivaan aikaan. Jos vastaanotto on saapuessasi kiinni, check in onnistuu sisäänkirjautumisautomaattia käyttämällä. Jos sinulla ei ole huonevarausta ja vastaanotto on kiinni, voit tehdä ensin varauksen netissä ja tämän jälkeen kirjautua sisäänkirjautumisautomaattia käyttämällä.

Kaikissa hotelleissamme on vieraille ilmainen laajakaistayhteys. Joensuussa sen nimi ja salasana on greenstar, muissa hotelleissa verkko on avoin. Voit tarvittaessa kysyä lisätietoja vastaanotosta.

Saamme vierailtamme paljon kiitosta siitä, että tarjoilemme ilmaista kahvia ja teetä aulassa aina vastaanoton aukioloaikoina. Olohuonemaisista aulatiloistamme löytyy pöytiä, joiden ääreen voi istahtaa kupposen ääreen niin tekemään töitä kuin ihan vain nauttimaan päivästäkin.

Kahvi ja tee on aina luomua ja mahdollisuuksien mukaan paikallisten kumppaneiden valmistamaa.

Kaikissa hotelleissamme on Liikennevirran ja Teslan sähköautojen latauspisteet vieraidemme vapaasti käytettävissä. Hotelliemme käyttämä sähkö on päästötöntä ja uusiutuvaa, joten sähköautot latautuvat meillä ilmastoystävällisesti.

Meille on tärkeää, että vieraillamme on mahdollisuus liikkua tehokkaasti ja päästöttömästi kaupunkikeskustan alueella. Siksi hotelleissamme on polkupyöriä ja pyöräilykypäriä, joita vieraamme voivat lainata ilmaiseksi. Pyöräily on myös oiva liikuntamuoto ja tapa tutkailla lähialueita.

Vaikka ravintolassa onkin ihana käydä, vieraat haluavat usein tuoda omia eväitään ja toivovat, että niitä on helppo säilyttää ja syödä. Olemme halunneet tehdä tämän mahdollisimman helpoksi.

Hotellien kerroksista löytyy matalaenergiaviileäkaapit, joissa on huonekohtaiset, numerokoodilla lukittavat lokerot. Omassa lokerossasi voit pitää jääkaappisäilytystä vaativia ruokia. Ympäristösyistä hotellihuoneissamme ei ole minijääkaappeja.

Joka huoneesta löytyy vedenkeitin ja mukeja. Kerroksista löytyy mikroaaltouuni ja joistakin hotelleista myös automaatti, josta voi ostaa pientä purtavaa.

Large Triple Room -huoneissamme on enemmän astioita ja joissakin hotelleissa myös omat mikrot.

Hotelleissamme on lelulaatikoita, joista pienet vieraamme ovat tervetulleita lainaamaan leluja.

Kaikissa hotelleissamme on mahdollisuus vaatehuoltoon: pesukone, kuivuri sekä silitysrauta ja -lauta. Käyttö on ilmaista. Kysy lisää vastaanotosta!

Pieniä vieraita varten hotelleissamme on varattavissa vauvoille ja pienille lapsille pinnasänkyjä sekä alle 12-vuotiaille sopivia junnupatjoja (Lahdessa junnusänkyjä). Hinta vaihtelee hieman hotelleittain. Kun aloitat huonevarauksen tekemisen varausjärjestelmässä, älä laske pinnasänkyä tai junnupatjaa tarvitsevaa lasta majoittuvien henkilöiden lukumäärään järjestelmän sitä kysyessä. Kun olet ilmoittanut varausjärjestelmälle perustiedot, se siirtää sinut sivulle, jossa voit valita varaukseesi lisäpalveluita. Pinnasänky ja junnupatja löytyvät listasta, eli voit lisätä ne varaukseen tässä vaiheessa.