Yritykset ja ryhmät- pyydä tarjous ja nauti huippueduista! 

Jätä tarjouspyyntö


Hyvä sijainti

Edullinen hinta

Ilmainen wifi

Vastuullinen kumppani

Yrityssopimus kannattaa nyt ja aina!

Tarjoamme yrityksille ja ryhmille näppärän mahdollisuuden yöpyä keskeisillä sijainneilla edullisesti ja vaivattomasti. Yritysasiakkaana pääset nauttimaan konkreettisista ja parhaista eduista markkinoiden vastuullisimman kumppanin kanssa. Jätä tarjouspyyntö helposti alta! 

Miksi valita GreenStar kumppaniksi? 

 • Hotellimme sijaitsevat aina lähellä keskustaa, rautatieasemaa ja muita liikenneyhteyksiä, joten meille pääsee hyvin ja hotelli on helppo löytää
 • Huonehinta on edullinen ja aina sama riippumatta huoneessa majoittuvien määrästä
 • Yritys/järjestökohtaisella varauskoodilla varaat majoitukset helposti verkkosivuiltamme ja saavut hotellille sinulle sopivaan aikaan

Jätä tarjouspyyntö

Helppo ja vaivaton majoittuminen yritysasiakkaille

GreenStar tarjoaa näppärän yrityssopimuksen, jota voit käyttää koko hotelliketjussa tai yksittäisessä hotellissa. Tämän lisäksi saat yrityksellesi hyvän alennuksen kohteissamme riippumatta siitä, missä päin tarvitset levähdyspaikkaa. 

Sen lisäksi, että saat parhaan ratkaisun yrityksellesi, hotellimme tarjoavat paljon mukavuuksia. Langattomalla internetillä voit surffailla rauhassa hotellin olohuonemaisissa aulatiloissa nautiskellen paikallistuottajien tuottamasta teestä ja kahvista rajatta! Palveluihin kuuluu myös kattava aamiainen, pysäköinti, sähköautojen latauspisteet sekä tottakai myöhäinen sisäänkirjautuminen. Kaikissa hotelleissamme on myös mahdollisuus vaatehuoltoon ja ruoansäilytykseen.

Jätä tarjousyyntö

 

  Meillä on valmis kumppanihinta

  Lue kumppanihinnoista ja poimi oma alennuksiin oikeuttava varauskoodisi linkkien takaa.

  Onko sinulla jo varauskoodi?

  Hyödynnä se varauksen teossa.

  Varaa huone

  Myynnin yhteystiedot

  Jos haluat oman majoitustarjouksen ryhmälle, järjestölle tai joukkueelle, ota yhteyttä myyntiimme.

  Lähetä meille tarjouspyyntö sähköpostiin

  sales@greenstar.fi