Kaikki mitä tarvitset, eikä mitään turhaa.

Aamiaisen, pysäköinnin tai lapsen lisävuoteen varaaminen onnistuu helposti verkkosivullamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue lisää

Ilmaiset palvelut

Tarjoilemme ilmaista luomukahvia ja -teetä aulassa vastaanoton aukioloaikoina. Langaton internet on maksutta vieraidemme käytössä. Kesällä lainaamme vieraillemme polkupyöriä.

Lue lisää

Lapsille

Pinnasängyt ja junnupatjat sopivat huoneisiimme kätevästi, joten koko perheen voimin majoittuminen on helppoa. Hotelleista löytyy myös leluja lainattavaksi.

Lue lisää

Muita mukavuuksia

Kaikissa hotelleissamme on sähköautojen latauspisteet sekä pyykinpesu- ja silitysmahdollisuus. Sisäänkirjautumisautomaattiemme ansiosta voit saapua hotellille sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää

Ruoan säilytys ja lämmittäminen

Vaikka ravintolassa onkin ihana käydä, vieraat haluavat usein tuoda omia eväitään ja toivovat, että niitä on helppo säilyttää ja syödä. Olemme halunneet tehdä tämän mahdollisimman helpoksi.

Hotellien kerroksista löytyy matalaenergiaviileäkaapit, joissa on huonekohtaiset, numerokoodilla lukittavat lokerot. Omassa lokerossasi voit pitää jääkaappisäilytystä vaativia ruokia. Ympäristösyistä hotellihuoneissamme ei ole minijääkaappeja.

Joka huoneesta löytyy vedenkeitin ja mukeja. Kerroksista löytyy mikroaaltouuni ja joistakin hotelleista myös automaatti, josta voi ostaa pientä purtavaa. Large Triple Room -huoneissamme on enemmän astioita ja joissakin hotelleissa myös omat mikrot.

GreenStar Hotel Lahti: tapahtumapalvelut

GreenMeeting

Jos haluat yhdistää tehokkaan kokoushuoneen, kätevän kaupunkisijainnin, herkullisen ruoan ja vastuullisuuden, GreenMeeting-kokouspalvelu on erinomainen valinta. Tapahtumatiloja löytyy niin pieniin kuin isoihin tilaisuuksiin, ja kaikissa niissä on luonnonvalo sekä nykyaikainen kokoustekniikka. Tarjoiluista vastaa ravintola Silmu, jolta suuremmatkin iltatilaisuudet onnistuvat ammattitaidolla.

Lue lisää