Palvelumme

Kaikki mitä tarvitset, eikä mitään turhaa

Aamiaisen tai lapsen lisävuoteen varaaminen onnistuu helposti verkkosivullamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue lisää

Ilmaiset palvelut

Tarjoilemme ilmaista luomukahvia ja -teetä aulassa vastaanoton aukioloaikoina. Langaton internet on maksutta vieraidemme käytössä. Kesällä lainaamme vieraillemme polkupyöriä. Oulun hotellissa pyörälainaamo ei vielä toistaiseksi ole käytössä.

Lue lisää

Lapsille

Pinnasängyt ja junnupatjat sopivat huoneisiimme kätevästi, joten koko perheen voimin majoittuminen on helppoa. Hotelleista löytyy myös leluja lainattavaksi.

Lue lisää

Muita mukavuuksia

Kaikissa hotelleissamme Oulun hotellia lukuunottamatta on sähköautojen latauspisteet sekä pyykinpesu- ja silitysmahdollisuus. Sisäänkirjautumisautomaattiemme ansiosta voit saapua hotellille sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää

Ruoan säilytys ja lämmittäminen

Monet hotellivieraat haluavat tuoda omia eväitään ja toivovat, että niitä on helppo säilyttää ja syödä. Olemme halunneet tehdä tämän mahdollisimman helpoksi.

Pyrimme tuomaan kaikkiin hotelleihin kerroskohtaiset matalaenergiaviileäkaapit, joissa on huonekohtaiset, numerokoodilla lukittavat lokerot. Omassa lokerossa voi pitää jääkaappisäilytystä vaativia ruokia.

Tällä hetkellä kerrosjääkaapit löytyvät Jyväskylän ja Vaasan hotelleista. Lahden ja Joensuun hotelleissa on eväitä varten minijääkaappeja suurimmassa osassa huoneita.

Joka huoneesta löytyy vedenkeitin ja mukeja. Kerroksista löytyy mikroaaltouuni ja joistakin hotelleista myös automaatti, josta voi ostaa pientä purtavaa. Large Triple Room -huoneissamme on enemmän astioita ja joissakin hotelleissa myös omat mikrot.

GreenMeeting Lahti

Jos haluat yhdistää tehokkaan kokoushuoneen, kätevän kaupunkisijainnin ja vastuullisuuden, GreenMeeting-kokouspalvelu on erinomainen valinta. Tapahtumatiloja löytyy niin pieniin kuin isoihin tilaisuuksiin, ja kaikissa niissä on luonnonvalo sekä nykyaikainen kokoustekniikka.

 

Lue lisää