Tjänster

Allting du behöver och ingenting annat

Frukost eller extrasängar till barn beställs enkelt på vår webbplats, per telefon eller via e-post.

Läs mer

Gratis tjänster

När receptionen är öppen serveras gratis ekologiskt kaffe och te i lobbyn. Tillgång till Wi-Fi utan avgift. Under sommaren kan våra gäster låna cykel. Greenstar Hotel Oulu har inte cykelservicen ännu.

Läs mer

För barn

Barnsängar och juniormadrasser kan enkelt ställas in i rummen, så att hela familjen utan problem kan bo tillsammans. Det finns också leksaker att låna på våra hotell.

Läs mer

Övriga bekvämligheter

Alla våra hotell har laddningsstationer för elbil samt möjligheter till tvätt och strykning. Tack vare våra incheckningsmaskiner är det möjligt att anlända till hotellet när som helst. Greenstar Hotel Oulu har inte laddningsstationen tillgänglig ännu.

Läs mer

Förvaring och uppvärmning av mat

Det är alltid roligt att testa en ny restaurang, men ibland vill hotellgäster ta med egen mat och uppskattar då ett bekvämt sätt att förvara och tillreda den.

På varje våning finns därför energisnåla kylskåp med rumsspecifika kylskåpsburar. Du kan använda rummets egen kylskåpsbur till mat som måste förvaras kallt. Burarna går att låsa med en PIN-kod. Av miljöskäl finns inte minibar eller kylskåp på rummen.

Alla rum är utrustade med vattenkokare och muggar. Det finns en mikrovågsugn på varje våning och vissa hotell har även varuautomater när du blir sugen på något extra.

Våra stora trippelrum (Large Triple Room) är utrustade med mer porslin och, på vissa hotell, egen mikrovågsugn.

GreenMeeting Lahti

Om du vill kombinera ett bekvämt cityläge med effektiva lokaler, välsmakande mat och en hållbar verksamhet är GreenMeeting mötes- och evenemangsservicen för dig. Vi har lämpliga lokaler för alla tillfällen och grupper. Alla med naturligt ljus och modern utrustning. Cateringservice tillhandahålls av restaurang Silmu och dess mycket erfarna personal.

Läs mer