GreenStar Hotel Jyväskylä

 

Centralt läge

GreenStar Hotel ligger i stadens centrum.

Gratis cykeluthyrning

Ta dig runt i stadens centrum eller gå på en utflykt.

Gratis wifi

GreenStar erbjuder internetuppkoppling för hotellets gäster.

Gratis kaffe

Alltid lokalt rostad. Ekologiskt te finns också tillgängligt.

I korthet

GreenStar Hotel Jyväskylä ligger i stadens centrum. Hotellet har 107 tum varav de flesta är för 2+1 personer. Rumspriset är alltid detsamma oavsett antal gäster. Frukost och parkering kan bokas för en extra avgift.

Heikinkatu 3, 40100 Jyväskylä
+358 10 423 9391
jyvaskyla@greenstar.fi

Receptionens öppettider:

Mån-Lör 08.00–20.00
Sön 08.00 – 13.00 och 15.00 – 20.00

Check-in 15.00
Check-out 12.00

Våra rum

Green Standard Triple Jyväskylä

2+1 enkelsängar (sängbredd 90 cm)
Badrum + handdukar och toalettartiklar
Vattenkokare och muggar

Lue lisää

Green Large Triple Room Jyväskylä

2+1 enkelsängar (sängbredd 90 cm)
Badrum + handdukar och toalettartiklar
Pentry

Lue lisää

Frukost

På första våningen serveras frukost varje morgon följande tider:
mån–fre 06.30–09.30
lör–sön 07.00–10.30

Huvuddelen av vårt frukostutbud utgörs av lokalproducerade, ekologiska livsmedel. Bageriet Palokan Perinneleipurit bakar bullar och rågbröd åt oss. Dessutom har vi ett urval av kallskuret, ostar och uppfriskande juicer.

Frukost kostar 12,00 € om den beställs i förväg, 14,00 € om den beställs på hotellet. Barn (4–12 år) 8,00 €. För barn 0–4 år är det gratis. Observera att frukost inte automatiskt inkluderas i rumsbokningen. Du kan förstås alltid beställa frukost i förväg när du bokar rummet.

Grön design

  • En delvis oanvänd, föråldrad och energimässigt ineffektiv byggnad renoverades grundligt och blev GreenStar. Genom en investering på över fyra miljoner euro förvandlades byggnaden till ett modernt och miljövänligt hotell. Exempelvis byttes alla fönster ut. Systemen för uppvärmning, vatten och luftkonditionering uppdaterades.
  • Miljöcertifierad med Svanen (Svanen 4055 0012 hotell och campingplatser, förnyad 11/2014).
  • Färg, möbler och de flesta ytmaterial som har använts i hotellet är Svanenmärkta.
  • Hotellets mattor består till 100 % av återvunnet material. De är tillverkade av gamla fiskenät och plastflaskor.
  • Solpanelerna på taket har installerats av Solnet.

Grönt ekosystem

Våra frukostleverantörer är lokala: Paahtimo Paahtimo Papu kafferosteri, Teeleidi tehandel, Palokan Perinneleipurit bageri och Hakamaan fårgård.

Möteslokaler och catering tillhandahålls av Lutakon Leidi, endast 5 minuters promenad från hotellet.

Det gröna hotellet i den gröna staden

När vi öppnade vårt första hotell år 2008 uppfattades inte miljöfrågorna och klimatförändringarna som lika viktiga och akuta som de gör idag. GreenStar Hotel Joensuu fick därför äran att vara först inom flera områden: Det är det första Svanenmärkta hotellet i Norra Karelen och det första hotellet i Joensuu som tillhandahåller laddstationer för elbilar. GreenStar Hotel Joensuu är också världens första innerstadshotell som deltar i UNESCO:s program Man and the Biosphere (MAB).

Det finns mycket att se och göra i Vasa med omnejd! På Vasas webbplats Se och upplev Vasa finns tips på sevärdheter och de bästa restaurangerna i staden. Du som gillar levande musik bör också ta en titt på kommande evenemang på WS Arena. För dig som reser till eller från Sverige rekommenderar vi Wasaline vars färja M/S Wasa Express transporterar passagerare mellan Umeå och Vasa.

FAQ

Parkeringen är i samband med hotellet men utlokaliserad och automaten kan hittas vid hotellets ingång. Parkeringen kan betalas även vid receptionen. Pris 13 €/dygn. På hotellet finns även ett begränsat antal laddningsstationer för elbilar.

De enda hotellrummen som har kylskåp är vissa av våra stora trippelrum. De tre översta våningarna (2:a, 3:e och 4:e våningen) på hotellet är dock utrustade med kök där varje rum förfogar över en låsbar kylskåpsbur i kylskåpet.

Resecentrum för långdistansbussar och tåg ligger ca 300 m från hotellet. Jyväskylä Paviljonki kongresscenter och närmaste livsmedelsbutik (K-Market) ligger i stadsdelen Lutakko ca 300–400 m från hotellet. Jyväskylä stadskärna ligger på ungefär 500 m avstånd.

Sen ankomst? Inga problem.

Du kan boka ett rum online och anlända till hotellet när du vill.