GreenStar Hotel Oulu

Centralt läge

GreenStar Hotel ligger i stadens centrum.

Gratis cykeluthyrning

Ta dig runt i stadens centrum eller gå på en utflykt.

Gratis wifi

GreenStar erbjuder internetuppkoppling för hotellets gäster.

Gratis kaffe

Alltid lokalt rostad. Ekologiskt te finns också tillgängligt.

I KORTHET

GreenStar Hotel Oulu ligger mitt i hjärtat av stadens centrum, bara 500 meter från järnvägsstationen. Hotellet har 120 rum, gemensamma kök och nyrenoverade frukostmöjligheter. Parkeringen ligger på hotellets innergård. Välkommen att njuta av din vistelse i Uleåborg!

Uusikatu 26, 90100 Oulu
+358 10 423 9394
oulu@greenstar.fi

Vårt nordligaste hotell med tjänster

I december 2022 öppnades vårt nordligaste hotell i hjärtat av det maritima Uleåborg, bredvid stadens centrum. GreenStar Hotel Oulu är vårt andra mästerverk av hotellet, som genomgår en omvandling till en ekologisk och miljövänlig GreenStar.När det gäller läge kunde hotellet inte ha ett mer centralt läge: köpcentret Valkea, som ligger i samma kvarter, erbjuder både shoppingmöjligheter och restaurangmiddagar, och för att inte glömma bara några hundra meters promenad till Rotuaari-gatan och bronsstatyn Toripoliisi.

Frukost

På första våningen serveras frukost varje morgon följande tider:
mån–fre 06.30–09.30
lör–sön 07.00–10.30

Huvuddelen av vårt frukostutbud utgörs av lokalproducerade, ekologiska livsmedel.

Frukost kostar 10 euro om den beställs i förväg och 11 euro om den beställs på hotellet. Barn (4–13 år) 6,00 €. För barn 0–3 år är det gratis. Observera att frukost inte automatiskt inkluderas i rumsbokningen. Du kan förstås alltid beställa frukost i förväg när du bokar rummet.