Ladda dina batterier hos Greenstar – nya äventyr väntar

Boka

Boendet kan bli en del av ditt företags hållbarhetsstrategi

Vi på GreenStar övervakar, minskar och kompenserar för våra utsläpp av växthusgaser. Att skydda klimatet och miljön är inte en övergående trend, det är något som kommer att bli allt viktigare inom samhällets alla delar. Det finns ett ökande internt tryck inom företag att se över den egna verksamhetens hållbarhetsarbete. I vår omvärld har den här växande trenden börjat vägleda konsumenter i deras beslut och dessutom blivit ett av de viktigaste köpkriterierna inom B2B.

Oavsett om din verksamhet är stor eller liten kan ett samarbete med GreenStar bli ett genuint och effektivt bidrag till företagets hållbarhetsstrategi. Ett miljövänligt tänkande utgör grunden för vår företagsmodell och vi anses vara pionjärer i vår bransch i Finland.

För mer information om GreenStars koldioxidneutrala miljötänk:

Läs mer

För en bra start på dagen

Om du reser ofta, söker boende för en längre period eller behöver boende för många personer är det viktigt med en smidig process. Oftast är också priset en avgörande faktor.

Därför är GreenStar ett smart val för företag och grupper:

  • Alla våra hotell ligger nära stadskärnan, den lokala järnvägsstationen och andra transportmöjligheter. Det går alltid snabbt och enkelt att ta sig till oss.
  • Våra rumspriser ger mycket för pengarna. Priset är alltid detsamma, oavsett hur många personer som övernattar i rummet.
  • Det är enkelt att boka rum med hjälp av den bokningskod som vi ger din grupp. Rum bokas antingen på hemsidan eller genom att kontakta receptionen.

Kom ihåg att använda din bokningskod när du ska boka!

Boka

Vårt säljteam

Mikko Heinonen

GreenStar Hotel Lahti

+358 40 565 9149

mikko.heinonen@greenstar.fi

Sirpa Läntinen

GreenStar Hotel Jyväskylä

+358 50 468 4658

sirpa.lantinen@greenstar.fi

Skicka ett meddelande till oss

sales@greenstar.fi