GreenStar Hotel Jyväskylä

Varaa huone

Keskeinen sijainti

Palvelut ja matkakeskus löytyvät läheltä.

Pyörä lainaan ilmaiseksi

Liiku näppärästi keskustassa tai lähde vaikka retkelle.

Ilmainen wifi

Talo tarjoaa internet-yhteyden hotellin vieraille.

Ilmaista luomukahvia

Aina paikallisesti paahdettua. Tarjolla myös luomuteetä. 

Pähkinänkuoressa

Hotel GreenStar Jyväskylä sijaitsee kaupungin keskustassa. Hotellissa on 107 huonetta. Huoneet ovat 2+1 hengelle. Huonehinta on aina sama riippumatta majoittujien lukumäärä. Aamiainen ja pysäköinti on varattavissa lisämaksusta.

Heikinkatu 3, 40100 Jyväskylä
+358 10 423 9391
jyvaskyla@greenstar.fi

Vastaanotto avoinna:
Ma–Su klo 08.00–20.00Check-in klo 15.00
Check-out klo 12.00

Huoneet

Green Standard Triple (Jyväskylä)

2+1 sänkyä (sängyn leveys 90cm)
Kylpyhuone + pyyhkeet ja pesuaineet
vedenkeitin ja kupit

Lue lisää Varaa huone

Green Large Triple Room (JKL)

2+1 sänkyä (sängyn leveys 90cm)
Kylpyhuone + pyyhkeet ja pesuaineet
Minikeittiö

Lue lisää Varaa huone

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan joka aamu hotellimme katutasossa.
Ma–Pe 06.30–09.30
La–Su 07.00–10.30

Aamiaisemme perusta on lähellä tuotetut luomutuotteet. Kahvin tarjoaa Paahtimo Papu, teen Teeleidi, sämpylät ja ruisleivät puolestaan Palokan Perinneleipurit. Tarjolla on myös hyvä valikoima mm. leikkeleitä, juustoja sekä raikkaita mehuja.

Etukäteen tilattu aamiainen on 9,00 €, paikan päältä tilattuna 10,00 €. Lapset (4–12 v.) aina puoleen hintaan, 0–3-vuotiaat ilmaiseksi. Huomioithan, että aamiainen ei sisälly huoneen perushintaan. Voit kuitenkin tilata aamiaisen huonevarauksen yhteydessä.

Vihreä suunnittelu

  • Vajaakäyttöinen, korjausvelkainen ja energiaa hukkaava kiinteistö uudistettiin kokonaan, kun siihen tuli GreenStar. Yli 4 miljoonan euron investoinnilla muun muassa kaikki ikkunat uusittiin samoin kuin lämpö, vesi ja ilmastointi.
  • Joutsenmerkitty hotelli (Joutsenmerkki. 4055 0012 hotellit ja retkeilymajat, uusittu 11/2014).
  • Hotellissa on käytetty Joutsenmerkittyjä maaleja, samoin sängyt ja useimmat pinnat on Joutsenmerkittyjä.
  • Hotellin matto on 100 % kierrätetty. Siinä on käytetty materiaalina vanhoja kalaverkkoja ja muovipulloja.
  • Katolla Solnet-aurinkovoimala.
  • Suihkussa on ekonappi, jota käyttämällä suihku säästää vettä noin 20 %.
  • Energiatehokas led-valaistus ja Naava-viherseinä.

Vihreä ekosysteemi

Aamiaiskumppaneina paikalliset Paahtimo Papu, Teeleidi, Palokan Perinneleipurit sekä Hakamaan lammastila.

Kokoustila- ja tilausravintolapalveluja tarjoaa kumppanimme Lutakon Leidi, joka sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellista.

Vihreän kaupungin vihreä hotelli

Mitä vanhasta virastorakennuksesta tulee, kun se jälleensyntyy? Tietenkin vihreä hotelli! Näin kävi Jyväskylässä. Vuonna 2018 totesimme, että tämä kaupunkisuunnittelun ja kiertotalouden edelläkävijäkaupunki olisi täydellinen sijainti kaikkien aikojen toiselle GreenStarille. Remontoimme vanhan virastotalon perusteellisesti sisältä päin.

Kodikkaan hotellin ylpeydenaiheisiin kuuluva kaikissa huoneissa käytetty, vanhoista kalaverkoista ja pulloista tehty kierrätysmatto sekä paikallisten kumppaneidemme kahvi- ja teetarjoilu: herkullisen luomukahvin meille paahtaa Paahtimo Papu, ja luomuteestä vastaa Teeleidi. Hotellimme on myös saanut Joutsenmerkin.

Varaa huone

Usein kysytyt kysymykset

Alhaalla on hotellin oma pieni pysäköintikatos, jonne ajetaan hotellin sivusta ramppia pitkin. Hotellin paikat on merkitty GreenStar Hotel -kylteillä. Katoksessa on myös kaksi sähköauton latauspaikkaa (Virta ja Tesla). Katoksen maksimikorkeus on 3 m, lisäksi muutama paikka on taivasalla. Asiakas saa sisäänkirjautuessaan hotellin vastaanotosta pysäköintiluvan laitettavaksi auton tuulilasiin. Pysäköinnin hinta on 8€/vrk, ja se maksetaan hotellin vastaanottoon. Moottoripyörille on alhaalla erikseen omat pysäköintiruudut saatavilla samaan hintaan. Katoksen lämpötolpat ovat asiakkaiden vapaassa käytössä, tolpat ovat valmiiksi auki ja niissä kulkee sähkövirta. Invapaikka on katutasossa. Lisäksi hotellin vieressä katutasossa on kolme pysäköintipaikkaa, joissa autoa voi pitää kaksi tuntia parkkikiekolla. Näillä paikoille ei autoa saa jättää yöksi.

Mikäli hotellin omat paikat ovat täynnä, 300 metrin päässä hotellilta on Matkakeskuksen suuri pysäköintihalli, jonne pysäköinnin (14,5€/vrk) voi maksaa suoraan automaattiin.

Huoneissa ei perhehuoneita lukuun ottamatta ole omaa jääkaappia. Hotellin kolmessa ylimmässä kerroksessa (2.-4.kerros) on kerroskeittiö ja niissä jokaisella huoneella oma lukittava jääkaappilokero.

Matkakeskukselle (rautatie- ja linja-autoasema) matkaa on noin 300 metriä. Jyväskylän Paviljongin messu-ja kongressikeskus sekä lähin kauppa K-Market Schaumanin puistotie sijaitsevat Lutakossa 300-400 metrin päässä hotellilta. Jyväskylän keskustaan matkaa on noin puoli kilometriä.

Tule vaikka myöhään! 

Voit tehdä varauksen netissä ja saapua hotellille sinulle sopivaan aikaan.

Varaa huone