Varaa huone - GreenStar Hotel Jyväskylä

Varauskoodi?

Tarjoamme:

Pyörä lainaan

Keskeinen sijanti

Ilmainen wifi

Ilmaista luomukahvia

Pähkinänkuoressa

Hotel GreenStar Jyväskylä sijaitsee kaupungin keskustassa. Hotellissa on 107 huonetta. Huoneet ovat 2+1 hengelle. Huonehinta on aina sama riippumatta majoittujien lukumäärä. Aamiainen ja pysäköinti on varattavissa lisämaksusta.

Yhteystiedot

Heikinkatu 3, 40100 Jyväskylä
+358 10 423 9391
jyvaskyla@greenstar.fi

Tietoja hotellista

Vastaanotto avoinna:
ma-su klo 08.00–20.00

 • Wifi: Talo tarjoaa internet-yhteyden hotellin vieraille. Verkko on avoin, eli siihen pystyy yhdistämään ilman salasanaa.
 • Sisäänkirjautuminen: Check-in klo 15.00, check-out klo 12.00.
 • Liikenneyhteydet: Hotelli sijaitsee 300 metrin päässä Jyväskylän rautatieasemalta ja linja-autoasemalta.
 • Pysäköinti: Hotellin yhteydessä on parkkikatos, jossa on myös latauspisteet sähköautoille. Pysäköinti on varattavissa erikseen hintaan 8,00 €/vrk. Pysäköintilupa täytyy hakea vastaanotosta. Hotellin edessä on 2 tunnin kiekkopaikkoja, joihin voi jättää auton tilapäisesti.
 • Lemmikkihuoneita tarjolla saatavuuden mukaan. Lemmikkimaksu 20e/viipymä.

Aamiainen tarjoillaan joka aamu hotellimme katutasossa.

ma-pe 06.30–09.30
la-su 07.00–10.30

Aamiaisemme perusta on lähellä tuotetut luomutuotteet. Kahvin tarjoaa Paahtimo Papu, teen Teeleidi, sämpylät ja ruisleivät puolestaan Palokan Perinneleipurit. Tarjolla on myös hyvä valikoima mm. leikkeleitä, juustoja sekä raikkaita mehuja.

Etukäteen tilattu aamiainen on 9,00 €, paikan päältä tilattuna 10,00 €. Lapset (4–12 v.) aina puoleen hintaan, 0–3-vuotiaat ilmaiseksi. Huomioithan, että aamiainen ei sisälly huoneen perushintaan. Voit kuitenkin tilata aamiaisen huonevarauksen yhteydessä.

 • Vajaakäyttöinen, korjausvelkainen ja energiaa hukkaava kiinteistö uudistettiin kokonaan, kun siihen tuli GreenStar. Yli 4 miljoonan euron investoinnilla muun muassa kaikki ikkunat uusittiin samoin kuin lämpö, vesi ja ilmastointi.
 • Joutsenmerkitty hotelli (Joutsenmerkki. 4055 0012 hotellit ja retkeilymajat, uusittu 11/2014).
 • Hotellissa on käytetty Joutsenmerkittyjä maaleja, samoin sängyt ja useimmat pinnat on Joutsenmerkittyjä.
 • Hotellin matto on 100 % kierrätetty. Siinä on käytetty materiaalina vanhoja kalaverkkoja ja muovipulloja.
 • Katolla Solnet-aurinkovoimala.
 • Suihkussa on ekonappi, jota käyttämällä suihku säästää vettä noin 20 %.
 • Energiatehokas led-valaistus ja Naava-viherseinä.

Huoneet

Green Standard Triple Room
 • 2+1 sänkyä (sängyn leveys 90 cm)
 • Kylpyhuone + pyyhkeet ja pesuaineet
 • Vedenkeitin ja kupit
 • Lue lisää
Green Large Triple Room
 • 2+1 sänkyä (sängyn leveys 90 cm)
 • Kylpyhuone + pyyhkeet ja pesuaineet
 • Minikeittiö
 • Lue lisää

Lisätietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä

Vihreän kaupungin vihreä hotelli

Mitä vanhasta virastorakennuksesta tulee, kun se jälleensyntyy? Tietenkin vihreä hotelli!

Näin kävi Jyväskylässä. Vuonna 2018 totesimme, että tämä kaupunkisuunnittelun ja kiertotalouden edelläkävijäkaupunki olisi täydellinen sijainti kaikkien aikojen toiselle GreenStarille. Remontoimme vanhan virastotalon perusteellisesti sisältä päin. Heinäkuussa GreenStar Hotel Jyväskylä avasi sitten ovensa.

Kodikkaan hotellin ylpeydenaiheisiin kuuluva kaikissa huoneissa käytetty, vanhoista kalaverkoista ja pulloista tehty kierrätysmatto sekä paikallisten kumppaneidemme kahvi- ja teetarjoilu: herkullisen luomukahvin meille paahtaa Paahtimo Papu, ja luomuteestä vastaa Teeleidi. Hotellimme on myös saanut Joutsenmerkin.

FAQ

Miten pysäköinti toimii?

Alhaalla on hotellin oma pieni pysäköintikatos, jonne ajetaan hotellin sivusta ramppia pitkin. Hotellin paikat on merkitty GreenStar Hotel -kylteillä. Katoksessa on myös kaksi sähköauton latauspaikkaa (Virta ja Tesla). Katoksen maksimikorkeus on 3 m, lisäksi muutama paikka on taivasalla. Asiakas saa sisäänkirjautuessaan hotellin vastaanotosta pysäköintiluvan laitettavaksi auton tuulilasiin. Pysäköinnin hinta on 8€/vrk, ja se maksetaan hotellin vastaanottoon. Moottoripyörille on alhaalla erikseen omat pysäköintiruudut saatavilla samaan hintaan. Katoksen lämpötolpat ovat asiakkaiden vapaassa käytössä, tolpat ovat valmiiksi auki ja niissä kulkee sähkövirta. Invapaikka on katutasossa. Lisäksi hotellin vieressä katutasossa on kolme pysäköintipaikkaa, joissa autoa voi pitää kaksi tuntia parkkikiekolla. Näillä paikoille ei autoa saa jättää yöksi.

Mikäli hotellin omat paikat ovat täynnä, 300 metrin päässä hotellilta on Matkakeskuksen suuri pysäköintihalli, jonne pysäköinnin (14,5€/vrk) voi maksaa suoraan automaattiin.

Onko huoneissa omaa jääkaappia?

Huoneissa ei perhehuoneita lukuun ottamatta ole omaa jääkaappia. Hotellin kolmessa ylimmässä kerroksessa (2.-4.kerros) on kerroskeittiö ja niissä jokaisella huoneella oma lukittava jääkaappilokero.

Missä lähimmät palvelut sijaitsevat?

Matkakeskukselle (rautatie- ja linja-autoasema) matkaa on noin 300 metriä. Jyväskylän Paviljongin messu-ja kongressikeskus sekä lähin kauppa K-Market Schaumanin puistotie sijaitsevat Lutakossa 300-400 metrin päässä hotellilta. Jyväskylän keskustaan matkaa on noin puoli kilometriä.

Tule vaikka myöhään!

Voit tehdä varauksen netissä ja saapua hotellille sinulle sopivaan aikaan.

Varaa huone