Mer information om våra tjänster

Gratistjänster

Gratis ekologiskt te och kaffe

När receptionen är öppen kan våra gäster förse sig med te och kaffe utan kostnad i lobbyn. I den bekväma, hemtrevliga lobbyn sitter man gärna ner en stund. Packa upp datorn för ett arbetspass eller bara slappna av och njut av dagen – med en varm dryck, såklart. Det te och kaffe som vi serverar är alltid ekologiskt och kommer, om möjligt, från lokala producenter.

Lånecyklar

Vi vill hjälpa våra gäster att ta sig runt på ett enkelt – och utsläppsfritt – sätt. Därför lånar vi ut cyklar och hjälmar gratis till alla gäster. Cykling är också ett utmärkt sätt att utforska ditt resmål! Greenstar Hotel Oulu har inte cykelservicen ännu.

Gratis Wi-Fi

Vi har gratis bredband för alla våra gäster. I Joensuu är användarnamnet och lösenordet greenstar. På de andra hotellen är internetanslutningen öppen för alla. Fråga i receptionen för mer information.

För barn

Låneleksaker

Våra hotell har lådor med leksaker för våra yngre gäster. Alla barn är välkomna att rumstera om i lådorna och låna leksaker medan de bor hos oss!

Juniormadrasser och spjälsängar

Alla våra hotell erbjuder juniormadrasser och spjälsängar till gäster som behöver extra sängplatser för barn. En juniormadrass är idealisk för barn upp till 12 år. Kostnaden uppgår till 6 € per säng. Observera att du inte behöver räkna med barn som sover på juniormadrass eller i spjälsäng när bokningssystemet ber dig uppge hur många personer som ska bo i rummet. När du har valt rum lotsar systemet dig vidare till en sida där du kan välja till juniormadrasser och spjälsängar som tilläggstjänster.

Grundläggande tjänster

Frukost och extrasängar för barn kan väljas vid bokningstillfället. Observera att dessa tjänster inte automatiskt ingår i rumspriset, så du betalar bara för det du behöver.

GreenStar frukost

Frukost som beställs i förväg kostar 12,00 €. Frukost som beställs på plats kostar 14,00 €.  Frukost för barn i åldern 4-12 år kostar 8 €, barn under 4 år äter gratis.

Parkering

Priset för parkering 13 € /dag

Extrasängar för barn

Barnsängar och spjälsängar finns tillgängliga för barn. Priserna varierar något från hotell till hotell. När du har valt önskat hotell, datum och antal personer (utom barn som sover i extrasängar) i bokningssystemet ser du urvalet av extrasängar och priser på nästa sida.

Övriga bekvämligheter

Sen check-in

Du kan anlända till hotellet när det passar dig. Om receptionen är stängd när du anländer kan du checka in med hjälp av incheckningsmaskinen. Om du inte har någon rumsplacering och receptionen är stängd kan du först göra en bokning online och sedan checka in i incheckningsmaskinen.

Laddningsstation för elbil

Alla våra hotell har en kostnadsfri laddningsstation för elbilar (både Tesla och Virta). Vi använder bara hållbar, utsläppsfri el. Hos GreenStar kan du vara säker på att bilen laddas på ett klimatvänligt sätt. Greenstar Hotel Oulu har inte laddningsstationen tillgänglig ännu.

Tvätt och strykning

Det är enkelt att vårda sina kläder på alla våra hotell. Vi tillhandahåller tvättmaskin, torktumlare, strykjärn och strykbräda utan extra kostnad. Fråga i receptionen för mer information.