Lisätietoa palveluistamme

Ilmaiset palvelut

Luomukahvia ja luomuteetä

Saamme vierailtamme paljon kiitosta siitä, että tarjoilemme ilmaista kahvia ja -teetä aulassa aina vastaanoton aukioloaikoina. Kahvi ja tee on aina luomua ja mahdollisuuksien mukaan paikallisten kumppaneiden valmistamaa. Olohuonemaisista aulatiloistamme löytyy pöytiä, joiden ääreen voi istahtaa kupposen ääreen niin tekemään töitä kuin ihan vain nauttimaan päivästäkin.

Polkupyörälainaamo

Meille on tärkeää, että vieraillamme on mahdollisuus liikkua tehokkaasti ja päästöttömästi kaupunkikeskustan alueella. Siksi hotelleissamme on polkupyöriä ja pyöräilykypäriä, joita vieraamme voivat lainata ilmaiseksi. Pyöräily on myös oiva liikuntamuoto ja tapa tutkailla lähialueita.

Langaton internet

Kaikissa hotelleissamme on vieraille ilmainen laajakaistayhteys. Joensuussa sen nimi ja salasana on greenstar, muissa hotelleissa verkko on avoin. Voit tarvittaessa kysyä lisätietoja vastaanotosta.

Lapsille

Lainattavia leluja

Hotelleissamme on lelulaatikoita, joista pienet vieraamme ovat tervetulleita lainaamaan leluja.

Lisävuoteet

Perheitä varten hotelleissamme on varattavissa vauvoille ja pienille lapsille pinnasänkyjä sekä alle 12-vuotiaille sopivia junnupatjoja (Lahdessa junnusänkyjä). Hinta vaihtelee hieman hotelleittain. Kun aloitat huonevarauksen tekemisen varausjärjestelmässä, älä laske pinnasänkyä tai junnupatjaa tarvitsevaa lasta majoittuvien henkilöiden lukumäärään järjestelmän sitä kysyessä. Kun olet ilmoittanut varausjärjestelmälle perustiedot, se siirtää sinut sivulle, jossa voit valita varaukseesi lisäpalveluita. Pinnasänky ja junnupatja löytyvät listasta, eli voit lisätä ne varaukseen tässä vaiheessa.

Peruspalvelut

Seuraavat peruspalvelut voi valita huonevarauksen yhteydessä. Huomaathan, että ne eivät automaattisesti kuulu huonehintaan eli maksat vain siitä, mitä tarvitset.

GreenStarin aamiainen

Etukäteen tilatun aamiaisen hinta on 10,00 €. Paikan päältä tilattuna aamiainen maksaa 11,00 €. Joensuussa on tarjolla myös take away -aamiaispussi hintaan 4,50 €. 4-12-vuotiaiden lasten aamiainen 6,00€, alle 3-vuotiaat syövät ilmaiseksi.

Pysäköinti

Pysäköinnin hinta vaihtelee hotelleittain.

Lasten lisävuoteet

Lapsille on varattavissa pinnasänkyjä ja junnupatjoja/junnusänkyjä. Hinta vaihtelee hieman hotelleittain. Kun olet valinnut varausjärjestelmässä haluamasi hotellin, majoittumisajan ja henkilöjen määrän (jätä tästä pois lisävuoteilla nukkuvat lapset), näet seuraavalla sivulla lisävuodevalikoiman hintoineen.

Muita mukavuuksia

 

Myöhäinen sisäänkirjautuminen

Voit saapua hotellille sinulle sopivaan aikaan. Jos vastaanotto on saapuessasi kiinni, check in onnistuu sisäänkirjautumisautomaattia käyttämällä. Jos sinulla ei ole huonevarausta ja vastaanotto on kiinni, voit tehdä ensin varauksen netissä ja tämän jälkeen kirjautua sisäänkirjautumisautomaattia käyttämällä.

 

Sähköautojen latauspisteet

Kaikissa hotelleissamme on Liikennevirran ja Teslan sähköautojen latauspisteet vieraidemme vapaasti käytettävissä. Hotelliemme käyttämä sähkö on päästötöntä ja uusiutuvaa, joten sähköautot latautuvat meillä ilmastoystävällisesti.

 

Pyykinpesu ja silitys

Kaikissa hotelleissamme on mahdollisuus vaatehuoltoon: pesukone, kuivuri sekä silitysrauta ja -lauta. Käyttö on ilmaista. Kysy lisää vastaanotosta!