Green standard triple room

Langaton internet

1-3 henkilöä

2+1 sänkyä (sängyn leveys 90 cm)

Kylpyhuone + pyyhkeet ja pesuaineet

Vedenkeitin ja kupit

TV

Raikkaat värit ja aidot luonnonmateriaalit luovat GreenStarin huoneisiin pehmeän ja rauhallisen tunnelman. Rakennuksen energiatehokkuus tekee huoneista myös hiljaisia.

Huoneissa on kaksi sänkyä, jotka voi tarvittaessa työntää yhteen. Mahdollista kolmatta majoittujaa varten on yksi varasänky, joka on huoneesta riippuen joko seinästä tai nojatuolista avattava. Lemmikkihuoneita tarjolla saatavuuden mukaan. Lemmikkimaksu 20e/viipymä.

Hotellin yleisistä tiloista löytyvät:

- Jääkaappi, jossa on huonekohtaiset lokerot. Lokerot saa lukittua.
- Automaatti, josta on mahdollista ostaa pientä purtavaa.
- Pyykinpesumahdollisuus
- Lasten leluja lainattavaksi

Jos tarvitset näistä lisätietoja, kysy vastaanotosta. Muistathan, että hotellin katutasossa on myös hotellin “olohuone” – kodikkaita pöytiä ja tuoleja, pieni lasten leikkinurkkaus sekä tietenkin ilmaista luomuteetä ja -kahvia sekä vettä.

Varauksen ehdot riippuvat valitsemastasi hintaluokasta:

- Saver: Huone varataan päivän matalimpaan hintaan. Maksu suoritetaan heti varauksen yhteydessä. Varausta ei voi peruuttaa tai muuttaa.
- Flex: Huonevarausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa klo 18 asti saapumispäivänä. Maksu suoritetaan vasta paikan päällä. Huom: luottokorttitiedot kysytään varausta tehtäessä, mutta kortilta ei veloiteta.