Ajankohtaista

Hotelleissamme vieraileminen on turvallista

Turvallisuus on GreenStarille ykkösasia. Seuraamme ja noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita. Alta löydät yhteenvedon niistä kaikista eri tavoista, joilla pidämme huolta sekä vieraistamme että henkilökunnastamme.

Siivous ja hygienia

Kosketuspinnat: Erilaiset kosketuspinnat kuten ovenkahvat, maksupäätteet, vastaanottotiskit ja hissipainikkeet puhdistetaan tehostetusti desinfiointiaineella. Suosittelemme asiakkaita käyttämään maksukortteja käteisen sijaan.

Hygienia: Kannustamme kaikkia kiinnittämään huomiota käsihygieniaan. Käsidesiä on käytettävissä hotelliemme yleisissä tiloissa.

Turvavälit: Lattiassa olevat tarrat muistuttavat turvavälien säilyttämisestä. Lisäksi vastaanottotiskeille on asennettu läpinäkyvät pleksilasit sekä vieraidemme että henkilökuntamme suojaksi.

Terveys: Jos tunnet olosi sairaaksi, jääthän kotiin. Näin varmistamme kaikkien turvallisuuden. Mikäli koronavirusta tavataan hotelleissamme, toimimme toimintaohjeiden mukaisesti.

Koulutus: Henkilökuntaamme on perehdytetty tehostettuun käsihygieniaan. Heidät on myös koulutettu hotelleissa tapahtuvien poikkeustilanteiden varalta. Henkilökunnan jäsenet huolehtivat omasta hyvinvoinnistaan ja muiden turvallisuudesta jäämällä pois töistä välittömästi, jos infektion oireita ilmenee.

Aamiainen

Aamiainen on varattavissa tarpeen mukaan etukäteen tai paikan päältä. Meille on tärkeää, että voit nauttia aamiaisesi turvallisin mielin. Noudatamme viranomaisten ohjeita koskien pöytien turvavälejä ja ravintolan henkilömääriä.

Yleiset ohjeet

  • Pese kädet usein saippualla ja käytä käsidesiä.
  • Vältä koskettelemasta silmiä, suuta tai nenää.
  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai tarpeen vaatiessa hihaasi.
  • Pidä 1–2 metrin etäisyys muihin henkilöihin.

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan.

Valitse hotelli ja varaa huone

Hae